Over ‘hofvanmama’

Nu het moment eindelijk daar was om een eigen weblog te starten en daarmee mijn droom te verwezenlijken, was er nog 1 ding nodig… een mooie, toepasselijke naam.

Ik neem jullie graag mee in mijn zoektocht naar de domeinnaam ‘hofvanmama’. In de eerste plaats schrijf ik mijn verhalen als een mama vóór andere mama’s.
Verhalen waarmee ik hoop dat ik jullie mag inspireren. Je mee mag nemen op ontdekkingsreis als mama van 3 schatten van kinderen. Ik wilde mijn naam laten terugkomen, omdat ik jullie een kijkje wil geven in mijn eigen leven als moeder. Ik koos voor ‘hof’ (vanwege mijn achternaam) en ging nadenken over de betekenis van deze naam. Bij een ‘hofje’ zie ik een mooie gezellige binnenplaats voor me. Een plek waar je tot rust komt, waar je inspiratie opdoet en waar de kinderen kunnen spelen. Dit past perfect bij het doel wat ik voor ogen heb met het schrijven van deze website.

Mamashofje…. ik moest er nog een nachtje over slapen. Maar eigenlijk wist ik dat er nog iets miste… iets essentieels. Tenminste voor mij. Ik kan namelijk deze site niet schrijven zonder mijn Inspirator, mijn Maker. Ik moest denken aan de Hof van Eden, de paradijselijke tuin uit de Bijbel. Een plek waar het goed was, waar het mooi was. Alsof je de vogels kunt horen fluiten… Mijn Hofje, Zijn Hofje, met liefde voor jullie geschreven!
M’n hart maakte een sprongetje. Hofvanmama moest het worden. HOFVANMAMA is een feit!