Leef je roeping

Ik word al enthousiast als ik alleen al de titel van dit mooie boek zie. Leef je roeping! Een boek speciaal voor jou, lieve mama. Wie weet, een mooi geschenk voor komende Moederdag.

‘Dit boek is opgedragen aan iedere vrouw die van haar leven een kunstwerk wil maken tot eer van haar Schepper.’

Wauw! Die tekst komt binnen hè. Hoe mooi is het om jouw talent, jouw speciale gave, om jouw opdracht hier op aarde te kunnen vervullen. Jouw droom, jouw passie, hetgeen je het liefste doet, wat jou als moeder of als vrouw laat stralen en waar je hart een sprongetje bij maakt. Jouw licht laten schijnen, tot bloei komen en te leven naar Zijn wil.

Maar hoe doe je dat dan? Hoe kom je erachter wat jouw roeping is? Of misschien vraag je je af of je die volgende stap wel durft te zetten en of je dat überhaupt wel kunt?

Met dit nieuwe boek van Ark media geschreven door Carianne Ros & Nelleke de Wit, word je op weg geholpen om jouw roeping te leven en welke keuzes je hiervoor moet maken.

Het boek leest heel makkelijk weg. Als een trein. Of misschien toepasselijker in dit geval, als een snelle Ferrari! De metafoor voor een vrouw die in dit boek gebruikt wordt, is namelijk een auto.

Auto’s zijn er in allerlei verschillende kleuren, merken en types. De grote Ontwerper heeft bedacht dat iedere auto net even iets anders is. Maar 1 ding hebben ze gemeen: ze zijn gemaakt om te rijden! Dit boek onthult de 5 fases van een succesvolle reis. Een reis waarin jij Gods doel behaalt.

Waarom zou je jouw fantastische auto in de garage laten staan? Of in het wilde weg laten rond rijden? Waarom, als je auto je ook naar jouw bestemming kan brengen?

8 gedachten over “Leef je roeping

  1. Amazing blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed .. Any suggestions? Kudos!|

  2. After I initially commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment. There has to be a way you are able to remove me from that service? Thank you!|

  3. Hey there! I just wish to offer you a huge thumbs up for your great information you’ve got right here on this post. I’ll be returning to your website for more soon.|

  4. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Many thanks!|

  5. I am extremely impressed with your writing abilities as neatly as with the format in your weblog. Is that this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *