Voor een geliefde prinses

Ik zat laatst met m’n dochter aan tafel te knutselen. Ik vroeg haar wat zullen we gaan maken? Na wat voorbeelden te noemen, was ze er al snel over uit: “een prinsessenkasteel mama”. Haar oogjes straalden.

Veel meisjes willen later wel een prinses worden, met mooie jurken aan en het liefst wonend in een prachtig kasteel. Waar komt dit eigenlijk vandaan, dacht ik? Ik ging op zoek naar een mooi voorleesboek over prinsessen.

Dankzij Royal Jongbloed mag ik Thuis bij de Koning, met jullie ‘delen’. Het is geschreven voor meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Een boekje met een waardevolle boodschap voor geliefde dochters. Want op elke prinses wacht een Koning.

In het paleis van de koning wonen de zusjes Rizpah, Felicia en Emmelie. Er is iets vreemd aan de hand, er verdwijnen zomaar spullen. Rizpah gaat op onderzoek uit en ontdekt wie de dief is. Het is geen boze dief, maar een schattig meisje, genaamd Jill, dat helemaal alleen in een boomhut in het bos woont. Jill wil ook zo graag een prinses worden. Maar nu ze van alles gestolen heeft, vraagt ze zich af of dit nog wel kan.

Natuurlijk mag Jill ook nog steeds bij de Koning komen. Hij houdt van haar om wie ze is en niet om wat ze gedaan heeft. Ze is Zijn geliefde dochter.

“Dit boekje gaat over de Here God he”, zegt mijn dochter. Dat klopt mijn lieve prinses.

De Koning wacht op jou is deel 3 uit de serie Thuis bij de Koning. Inclusief leuke stickervellen.

1 gedachte over “Voor een geliefde prinses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *