Voor een geliefde prinses

Ik zat laatst met m’n dochter aan tafel te knutselen. Ik vroeg haar wat zullen we gaan maken? Na wat voorbeelden te noemen, was ze er al snel over uit: “een prinsessenkasteel mama”. Haar oogjes straalden.

Veel meisjes willen later wel een prinses worden, met mooie jurken aan en het liefst wonend in een prachtig kasteel. Waar komt dit eigenlijk vandaan, dacht ik? Ik ging op zoek naar een mooi voorleesboek over prinsessen.

Dankzij Royal Jongbloed mag ik Thuis bij de Koning, met jullie ‘delen’. Het is geschreven voor meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Een boekje met een waardevolle boodschap voor geliefde dochters. Want op elke prinses wacht een Koning.

In het paleis van de koning wonen de zusjes Rizpah, Felicia en Emmelie. Er is iets vreemd aan de hand, er verdwijnen zomaar spullen. Rizpah gaat op onderzoek uit en ontdekt wie de dief is. Het is geen boze dief, maar een schattig meisje, genaamd Jill, dat helemaal alleen in een boomhut in het bos woont. Jill wil ook zo graag een prinses worden. Maar nu ze van alles gestolen heeft, vraagt ze zich af of dit nog wel kan.

Natuurlijk mag Jill ook nog steeds bij de Koning komen. Hij houdt van haar om wie ze is en niet om wat ze gedaan heeft. Ze is Zijn geliefde dochter.

“Dit boekje gaat over de Here God he”, zegt mijn dochter. Dat klopt mijn lieve prinses.

De Koning wacht op jou is deel 3 uit de serie Thuis bij de Koning. Inclusief leuke stickervellen.

13 gedachten over “Voor een geliefde prinses

 1. Link exchange is nothing else except it is just placing the other person’s website link on your page at appropriate place and other person will also do same in favor of you.|

 2. My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!|

 3. I have learn several just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you place to create this kind of fantastic informative web site.|

 4. Howdy! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks|

 5. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Thanks!|

 6. Hey I am so excited I found your website, I really found you by mistake, while I was browsing on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb job.|

 7. When someone writes an article he/she maintains the idea of a user in his/her brain that how a
  user can be aware of it. Thus that’s why this article is amazing.
  Thanks! asmr 0mniartist

 8. Do you have a spam problem on this blog; I also am a
  blogger, and I was curious about your situation; many of us have created some
  nice practices and we are looking to trade solutions with other folks, please shoot me
  an e-mail if interested. asmr 0mniartist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *