Zo groot als de maan

Zullen we ze opblazen zo groot als de supermaan, mama?

Hebben jullie de maan ook bewondert gisteren? In de ochtend kwam onze zoon al naar boven gerend. ‘Kijk naar buiten, echt een hele grote maan!’
Een maand geleden zagen we ook al een felrode maan, de bloedmaan. Het is het jaar van de maan, dat is wel duidelijk.
Ik geniet nog altijd van deze vergezichten vanuit ons huis. Een feestje om naar te kijken! 
Over feestjes gesproken, bij ons is het verjaardagseizoen weer aangebroken. Tijd van cadeautjes uitzoeken, slingers ophangen, taartjes eten en natuurlijk ballonnen opblazen!
Deze grote ballonnen met een elastiek eraan zijn erg leuk met wat ongekookte rijst erin.
En we maakten vandaag leuke knijpballetjes van ballonnen. Je vult eerst een boterhamzakje met ongekookte rijst. Daarna knip je het tuitje van de ballon af zodat de ballon makkelijker om het zakje rijst kan. Een tweede ballon knip je wat gaatjes in. Alsof je een sneeuwvlok maakt van papier. Ook deze tuit afknippen en om de eerste ballon heen doen. Eenvoudig om te maken! Hier wordt er al druk mee gespeeld.
En nu: op naar het verjaardagsfeestje!

10 gedachten over “Zo groot als de maan

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!|

  2. We are a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our whole neighborhood shall be grateful to you.|

  3. Simply want to say your article is as astonishing. The clarity to your post is simply cool and i could suppose you’re a professional in this subject. Well along with your permission let me to clutch your RSS feed to stay updated with coming near near post. Thank you a million and please keep up the enjoyable work.|

  4. You’re so cool! I do not think I’ve read anything like this before. So good to find another person with some genuine thoughts on this subject. Really.. thank you for starting this up. This web site is something that is needed on the internet, someone with a little originality!|

  5. hello!,I like your writing so a lot! percentage we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I require an expert in this space to unravel my problem. May be that’s you! Having a look forward to see you. |

  6. I have been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.|

  7. An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who had been doing a little research on this. And he actually ordered me dinner because I discovered it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss this topic here on your web page.|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *