Taartje van bladerdeeg

De geur van appel en kaneel die zich verspreid door je huis.. Heerlijk! Wij maakten een heerlijk taartje van bladerdeeg, appel en… kaneel!

Het is zaterdagochtend. Zoonlief speelt een uitwedstrijd. Met de jongste twee blijf ik thuis. Even iets lekkers bakken voor als ze straks thuiskomen. Iets simpels, maar tóch lekker.

Benodigheden:

  • Bladerdeeg
  • 2 appels
  • Kaneel
  • Suiker (ik gebruikte de gezonde variant, namelijk kokosbloesemsuiker)

Laat de bladerdeeg ontdooien op het bakpapier. Zet de oven vast aan op 220 graden.

De appels in dunne partjes snijden. De suiker met kaneel mengen. Gaatjes prikken in het bladerdeeg, appelpartjes in het midden toevoegen, kaneelsuiker erover verdelen en de randjes van het deeg naar binnen vouwen.

Twintig minuten in de oven en smullen maar! Bij ons gingen ze alle 8 meteen op.

Eet smakelijk!

10 gedachten over “Taartje van bladerdeeg

  1. Hey there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog covers a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Great blog by the way!|

  2. Howdy! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!|

  3. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem solved soon. Kudos|

  4. Normally I don’t read post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite great article.|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *