Taartje van bladerdeeg

De geur van appel en kaneel die zich verspreid door je huis.. Heerlijk! Wij maakten een heerlijk taartje van bladerdeeg, appel en… kaneel!

Het is zaterdagochtend. Zoonlief speelt een uitwedstrijd. Met de jongste twee blijf ik thuis. Even iets lekkers bakken voor als ze straks thuiskomen. Iets simpels, maar tóch lekker.

Benodigheden:

  • Bladerdeeg
  • 2 appels
  • Kaneel
  • Suiker (ik gebruikte de gezonde variant, namelijk kokosbloesemsuiker)

Laat de bladerdeeg ontdooien op het bakpapier. Zet de oven vast aan op 220 graden.

De appels in dunne partjes snijden. De suiker met kaneel mengen. Gaatjes prikken in het bladerdeeg, appelpartjes in het midden toevoegen, kaneelsuiker erover verdelen en de randjes van het deeg naar binnen vouwen.

Twintig minuten in de oven en smullen maar! Bij ons gingen ze alle 8 meteen op.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *