Duizendmaal dank

~ Een dankbaar hart geeft kracht voor iedere dag ~

Vanochtend viel mijn oog op dit mooie boek. Ik zag het liggen naast m’n bed. De voorkant deed me even weer denken aan de krans die ik gisteren maakte. Kwam daar misschien mijn inspiratie vandaan?

Duizendmaal dank! Een prachtig boek van Ann Voskamp. Ik ben ongeveer halverwege met lezen. De laatste weken had ik even andere bezigheden dan lezen. Maar ik hoop er dit weekend tijd voor vrij te maken om het boek uit te lezen.

Een boek dat je uitnodigt om dank te zeggen voor de dingen om je heen. Kijk vooral niet naar wat je niet hebt, maar wees dankbaar voor de dingen die er wél zijn. Geniet je bijvoorbeeld nog van die prachtige lucht, de vogels in je tuin, de glimlach van je kind?

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Sta er soms eens even extra bij stil of schrijf het op. Vandaag ben ik dankbaar voor het geknutsel aan tafel met m’n lieve dochter, het kopje koffie bij de buurvrouw, mijn zoon die bij een vriendje thuis een leuk spel aan het spelen was toen ik hem ophaalde, het warme huis nu het steeds zo regent en dat ik straks uit eten mag gaan met een lieve vriendin.

Ik wens je een fijn en dankbaar weekend toe!

Liefs

7 gedachten over “Duizendmaal dank

  1. Ja, heel mooi boek! Ik heb het in december aan mijn vriendin cadeau gegeven.

    Vandaag ben ik dankbaar voor een warm huis. We hebben een nieuwe ketel en het is gewoon heel lekker warm. En deze ketel is meer zuinig dan de andere die we hadden.

  2. I must thank you for the efforts you have put in penning this website. I’m hoping to see the same high-grade content from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own site now ;)|

  3. Thank you for every other wonderful article. Where else may anybody get that type of info in such an ideal means of writing? I have a presentation next week, and I am at the search for such info.|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *