Dromen ~ durven ~ doen!

Dromen zijn er om na te jagen. * Sta op en schitter *, stond er zo mooi geschreven in een geschenk dat mijn zoontje met de kerst kreeg.
Maar dat is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Want, is er wel de durf om het te doen? Wat als het misgaat? Kan ik het eigenlijk wel?

Leef je droom…

In mijn geval is die droom er al heel lang. Een verlangen dat door de jaren heen steeds sterker is geworden. Puzzelstukjes die nu samen een geheel vormen.
Alweer 4 jaar geleden koos ik ervoor om mijn vaste baan op te zeggen en fulltime mama te zijn. Het leek me waardevol om die eerste jaren er echt voor mijn kinderen te zijn. Bewust genieten van het moederschap. Dit was ook een droom, een hartewens, en ook een grote stap. Dromen, durven, doen!

Een nieuwe periode brak aan, groeien in het mama zijn, een huishouden runnen, opnieuw zwanger mogen zijn van ons 3e wondertje, kinderen die naar school gingen, naar zwemles en voor het eerst op een sport.Maar ook tijd om te genieten en te leren van de kleine dingen, tijd om te bakken en lekker te koken, tijd voor een moestuintje, tijd voor veel creatieve dingen, waar ik erg van hou! Tijd voor vrijwilligerswerk, tijd voor sociale contacten, voor fotografie, tijd om te lezen en tijd om te reizen. Maar bovenal tijd voor m’n gezin en voor God. Groeien in geloof, groeien als mama en vrouw van, leren luisteren naar Zijn stem.
God geeft ons allemaal talenten. Het is aan ons om ze te ontwikkelen, te ontdekken en om ermee aan de slag te gaan.

Nu het nieuwe jaar is aangebroken, neem ik de stap om mijn langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Schrijven is mijn passie! En dat is het enige wat ik mis, sinds ik de keuze maakte om te stoppen met werken. En daarom is er nu deze website. Een plek waar ik naar hartelust kan schrijven en wat ideaal te combineren is met het moederschap. Een plek waar al mijn puzzelstukjes door de jaren heen mogen samenkomen.
Een weblog voor (christelijke) mama’s waar het moederschap, geloof, opvoeding maar ook creatieve knutsels, (h)eerlijke recepten, mooie foto’s en bemoedigende teksten centraal staan. Verhalen die hopelijk voor jou, lieve mama, een inspiratie mogen zijn.
Ik zie uit naar de komende periode. Heerlijk om weer schrijven. Dank U Heer voor mijn hartsverlangen en dat U nooit loslaat. Ook als de twijfel toeslaat, U bent erbij.

Liefs, Mirjam 

2 gedachten over “Dromen ~ durven ~ doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *