Ei love it!

Tijd voor een nieuw recept! Ei love it!

Dit weekend mocht ik voor het goede doel de keuken in om maar liefst 60! gevulde eieren klaar te maken.

Nooit eerder klaar gemaakt, en dan gelijk zoveel. Maar zie hieronder het resultaat! Ziet er feestelijk uit toch?!

Graag deel ik met jullie het recept!

– Kook de middelgrote eieren hard (10 minuten)

– Laat ze ‘schrikken’ onder de koude kraan

– Snij de eieren in de lengte door met een vlijmscherp mes.

– Haal het eigeel met een klein lepeltje eruit en leg het in een mengkom. Prak het eigeel fijn met een vork.

– Voeg nu de volgende ingredi├źnten toe: kerriepoeder, paprikapoeder, mosterd, mayonaise en yoghurt

– Meng het goed door elkaar zodat er een smeu├»g mengsel ontstaat (bij 30 hele eieren houdt je +/- 8 eetlepels mayonaise en 8 eetlepels yoghurt aan. Naar smaak de kruiden en mosterd toevoegen)

– Vul een spuitzak met grote tuit met het eimengsel en vul de gehalveerde eieren.

– Maak af met vers gesneden bieslook!

Ei smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *