Tijd voor een nieuw recept! Ei love it!
Dit weekend mocht ik voor het goede doel de keuken in om maar liefst 60! gevulde eieren klaar te maken.
Nooit eerder klaar gemaakt, en dan gelijk zoveel. Maar zie hieronder het resultaat! Ziet er feestelijk uit toch?!
Graag deel ik met jullie het recept!
– Kook de middelgrote eieren hard (10 minuten)
– Laat ze ‘schrikken’ onder de koude kraan
– Snij de eieren in de lengte door met een vlijmscherp mes.
– Haal het eigeel met een klein lepeltje eruit en leg het in een mengkom. Prak het eigeel fijn met een vork.
– Voeg nu de volgende ingrediënten toe: kerriepoeder, paprikapoeder, mosterd, mayonaise en yoghurt
– Meng het goed door elkaar zodat er een smeuïg mengsel ontstaat (bij 30 hele eieren houdt je +/- 8 eetlepels mayonaise en 8 eetlepels yoghurt aan. Naar smaak de kruiden en mosterd toevoegen)
– Vul een spuitzak met grote tuit met het eimengsel en vul de gehalveerde eieren.
– Maak af met vers gesneden bieslook!
Ei smakelijk!
This is my first time go to see at here and i am truly impressed to read all at single place.|
Wow! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!|
Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!|
Hi there! This post couldn’t be written any better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I’ll forward this post to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!|
It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group. Talk soon!|
Hi! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts.|