Tellen tot je tolt

Heb je ook een zoon of dochter thuis die van rekenen houdt? Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar is er nu een nieuw boek: Tellen tot je tolt!

Een boek dat gaat over cijfers, codes kraken, onmogelijke vormen, geheimtaal en bijzondere sterren. Wij hebben een zoon van 8 jaar en toevallig is hij ook meer een rekenwonder dan dat hij houdt van taal. Want getallen zijn cool! Hij was dan ook blij verrast toen dit boek hier thuis op de mat viel.

Alle cijfers, formules en codes zijn afkomstig uit de Bijbel. Zo kun je bijvoorbeeld bijbelteksten in computertaal lezen. Of kun je maten en gewichten verzamelen uit de oudheid. De Bijbel blijkt namelijk vol te zitten met wiskunde!

Dit leuke boek is te bestellen via Royal Jongbloed en is geschreven door Hanna Holwerda. Onder andere bekend van het boek ‘Struinen door de schepping’.

‘Tellen tot je tolt’ is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *